Siirry sisältöön

Vinkki

Miten tunnistat kiinteistön huonon sisäilman ja parannat sen laatua?

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Miten tunnistat kiinteistön huonon sisäilman ja parannat sen laatua?</span>

Keväisin katu- ja siitepöly tunkeutuvat myös ilmastointikanaviin. Niiden lisäksi on monia muita epäpuhtauksia, jotka heikentävät ilmanvaihdon tehoa ja sisäilman laatua. Kehnoon sisäilmaan saattaa kuitenkin ajan saatossa tottua, ja eron huomaa vasta kun järjestelmä on huollettu. Kokosimme sinulle maksuttoman muistilistan paremman sisäilman varmistamiseen.

Sisäilman laadusta puhutaan paljon, eikä syyttä: tutkimusten mukaan Suomen työikäiset ihmiset viettävät yli 90 % ajastaan sisätiloissa. Sisäilma on siis varsin merkittävässä roolissa, kun puhumme esimerkiksi työssä jaksamisesta, tilojen käyttäjätyytyväisyydestä tai kiinteistön käyttöiästä.

Kokosimme muistilistan, miten huonon sisäilman tunnistaa ja vinkkejä siihen, miten sisäilman laatuun voi vaikuttaa kiinteistön ylläpitoon liittyvillä toimenpiteillä.

Muistilistasta löydät muun muassa:

  • esimerkkejä mahdollisista käyttäjien oireilusta, jos ilmanvaihdossa on ongelmia.
  • esimerkkejä kiinteistössä ja olosuhteissa tapahtuvista muutoksista, jos ilmanvaihto ei toimi kunnolla.
  • vinkkejä, joilla ilmanvaihdon kuntoa voidaan ylläpitää ja parantaa.
  • kiinteistön rakenteisiin liittyviä tekijöitä, jotka vaikuttavat siihen, miten ilmanvaihto kannattaa kiinteistössä toteuttaa.

Lataa paremman sisäilman muistilista tästä

Uutiskirje_moduuli_kuva_4x5

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa ajankohtaisen tiedon ja mielenkiintoiset kirjoitukset suoraan sähköpostiisi sinua kiinnostavista aihealueista.